November 28, 2011

slapsgiving weekend


I torsdags var det Thanksgiving och vi familjelösa firade hemma hos oss med vår non-blood family. Jag och Scott kom fram till att holidays is all about waiting medan vi väntade på att kalkonen skulle bli klar som han lagade. Och på att alla skulle komma över. Jag och Anna stod för den svenska delen av dagen med glögg, lussebullar och pepparkakor. 
kalkon
Lynn och Pablo kom ner
färdig kalkon
vi satte upp ett time lapse under middagen
fellow swedes Anna och Andy
Anna och Josie
middagsfolk
På fredagen (som kändes som söndag redan efter världens längsta kväll) var vi alla rätt trötta och bakis. Jag, Scott, Lynn, Mimi och Joe hängde hemma hos oss hela dagen och byggde fort i Mimis rum medan Pablo power nappade största delen av dagen. Tyckte vi borde komma ut ur huset och åkte ner till Santa Monica och gick till McCool's och Circle bar.
kuddfort
med disco ball och ljusslinga
 Lynn och Pablo åkte till Lynns mamma på lördagen och jag och Mimi åkte och hälsade på Scott på jobbet och drack öl och träffade konstigt folk. Sen tappade vi bort bilen för vi glömde bort vilket parkeringsgarage vi parkerade i. Efter en halvtimmes letande hittade vi rätt och åkte hem och hämtade kameror och vidare till en 10 year reunion för santa monica high som vi fotade och filmade. Super awkward för folk frågade om vi gick i high school med dom hela tiden. Ser vi ut som 28..? Efter det åkte vi vidare till Jess som hade utflyttningsfest och åt chicken wings, hula hoopade och ritade mustascher innan vi åkte hem och hoppade i Scott säng klockan 4 på morgonen. Världens bästa uppväckning? 
hula hoop
dali mustasch
 Söndagen som var supervarm och solig gick jag och Mimi till Ralphs och köpte soppa och sallad och satte oss på balkongen och hade ghetto picknick. Sen låg vi på golvet i en halvtimme och försökte komma på vad vi skulle göra och åkte till slut till piren för att hälsa på Scott som lägligt nog slutade precis när vi kom. Eftersom ingen av oss åkt nåt av det på piren sprang vi iväg till bergochdalbanan. Sen åkte vi till Mikes jobb i Venice och mötte upp Shami och drack margaritas. Stannade tills Mike och Zoe slutade och åkte hem och byggde nytt fort och dansade runt i Mimis rum. 
ghetto picknick
piren
roller coaster
Jag och Mimi har aldrig varit så glada över att det äntligen är måndag. Det har varit en lång tröttsam helg. Men vi har iallafall hunnit med många aktiviteter.

A

No comments:

Post a Comment