August 31, 2009

IV weekend

Fredagen fortsatte med fest. Efter att alla 3 här hemma vandrat 3 siffrigt antal gånger mellan spegeln och garderoben i jakt på något att ha på sig, kom James och Zoe över. Vi spelade lite kings cup och sen åkte vi ut till IV, hem till Erik och Michaela och spelade beer pong. Vidare till Trigo och träffade Esterogänget, kul att se allihopa efter en sommar på olika sidor av havet. Men slagsmålen avlöste varandra och alla gick vidare till Estero och var vänner igen.


På lördagen efter en 2-timmarsfrukost pallrade jag och Anna-Clara oss iväg till stranden med James och Zoe. Vågorna var gigantiska men sjukt kul att bada i. Det var hundar överallt och en av dom insisterade med att gå över våra handdukar och ena gången stanna i mitten av oss och skaka av sig vattnet.


På kvällen åkte vi hem till Michaela och Erik igen och spelade beer pong. Sen gick vi vidare till Estero där det var fest. Svedkan var all over the place. Efter Esterohäng gick vi hem till Erics hus med ocean view på DP. Hängde på uteplatsen på baksidan och tittade på havet och hade underliga konversationer. Tillslut åkte vi hem och var hemma vid 5 nångång. Awesome night. Vi hade sjukt kul.


Var lagom seg idag efter en helg i IV. Spenderade pretty much hela dagen framför datorn med läxor och försökte trotsa värmen som var helt sjuk. Vi har just kollat på The Soloist, bra film, och läst om bränderna i LA.

A

No comments:

Post a Comment